Hellinger családterapeuta képzés

Képzés indul Budapesten 2019 májusában!


kurzus két éves,  havi 2 egymást követő napot /szombat, vasárnap/ vesz igénybe. Egy tanév 10 hétvégét-modult foglal magába. Egy oktatási nap 9-17 óráig tart, 3 óra elméletből és 5 óra gyakorlatból áll. A gyakorlat alatt a hallgatók által hozott témákra állítunk, valamint külsős állításokra is sor kerül. Az első másfél év több elméletet tartalmaz, a negyedik fél évtől indulnak el az állítás-gyakorlatok oktatói felügyelettel, a hallgatók egymásnak állíthatnak.

A kurzust jó szívvel ajánlom azok számára is, akik szeretnének fejlődni, rálátást szerezni a családenergetikájuk működésére, módszeresen megtalálni és feloldani bennük a felszínre jövő blokkokat. Intuiciójukat, energia érzékelésüket növelni illetve pontosítani akarják. Valamint szeretnének tisztába lenni a családrendszeri, kozmikus és asztrológiai törvényekkel, és célul tűzik ki, hogy megismerjék önmagukat, és helyüket a világban. Felismerni és tudatosítani családi és egyéni sorsfeladataikat.

Fontos tudnivalók a tanfolyamról

A célom az, hogy a 2 év alatt képessé tegyem a hallgatókat önálló családállítói munkára. Ehhez szükséges az elmélet, gyakorlat, érzékelés fejlesztés és önfejlesztés, ami a tanulóban lévő blokkok kidolgozásán kívül magába foglalja a személyiségfejlődését is. A nagyobb hatásfokú személyiségfejlődés érdekében asztrológiai alapismereteket is tartalmaz a képzés.

A tanfolyam díjában az oktatási napok szerepelnek, valamint havi 20 óra ajánlott szakmai gyakorlat, melyből az első évben minimum havi 8 óra kötelező, a második évben havi 12. 

A szakmai gyakorlatok a cosmogenesis.hu  honlapján szereplő családállítási napokon való ingyenes részvételt jelenti.

Az első év tematikája

Szeptember: A családállítás rövid története; Mi szükséges ahhoz, hogy jó állítás vezetők legyünk; Mitől függ a szerepek érzékelése, szerepeken belüli szintek; Energia érzékelő gyakorlatok; A képviselők feladata, szerepe, fejlődési lehetőségei.

Október: A családállítás módszere; Milyen témára, területekre lehet állítani? Tanácsadói hozzáállás, ügyfélkezelés és ügyfélkövetés; Az állításvezetői kommunikáció alapjai; Energia érzékelő gyakorlatok; Asztrológiai alapismeretek és a hozzá tartozó érzékelő gyakorlatok.

November A térben való elhelyezkedés leolvasása, képviselői mozgás szimbolikája; Kezdőkép, zárókép értelmezése, leolvasása, állítás lezárásának technikája; Alá-fölérendeltségek, törvényszerűségek; Energia érzékelő gyakorlatok; Asztrológiai alapismeretek 2., érzékelő gyakorlatokon keresztül.

December: Családtérkép, adatfelvétel, hogyan készüljön fel a családállító; Fejlődéslélektan fogantatástól -3,5 éves korig a pszichológia, asztrológia és a családállítás tükrében; Gyakorlat: saját élmények, traumák elakadások ebben az életkorban; Eric Berne féle pozitív és negatív parancsok megjelenése.

Január: Fejlődéslélektan 3.5-7 éves korig a pszichológia, asztrológia és a családállítás tükrében. Gyakorlat: saját élmények, traumák elakadások ebben az életkorban. Születés, szülés traumái; Iker születések, anyaméhben való nehézségek. Mitől különböznek az iker gyerekek? A szeretet rendjei, rangsor a családenergetikában.

Február: Fejlődéslélektan 7-14 éves korig a pszichológia, asztrológia és a családállítás tükrében; Gyakorlat: saját élmények, traumák elakadások ebben az életkorban; Gyerekkori traumák, szülő mint szeretet tank. Lélekrész-leszakadások felismerése, családállításban való összekapcsolása; Az adok-kapok egyensúlya.

Március: Fejlődéslélektan 14-21 éves korig a pszichológia, asztrológia és a családállítás tükrében; Gyakorlat: saját élmények, traumák elakadások ebben az életkorban; Pubertás kori nehézségek, szülők válása, új családjának helye a rendszerben;Testvérek, féltestvérek helye; Az odatartozás joga a rendszerben; Kizárt, elfeledett személyek helye.

Április: Életciklusok, élet feladatok 21-28 éves korig a pszichológia, asztrológia és a családállítás tükrében; Gyakorlat: saját élmények, traumák elakadások ebben az életkorban; A halál minden szinten: csecsemő halál, gyerekhalál, balesetben vagy hirtelen betegségben, élete derekán, idős korban - Ezek felismerése a rendszerben.

2018 Május: Életciklusok, élet feladatok 28-35 éves korig a pszichológia, asztrológia és a családállítás tükrében; Gyakorlat: saját élmények, traumák elakadások ebben az életkorban; Sorsismétlődések a családenergetikában; Gyakorlat: sorsismétlődések felismerése saját életünkben: kikhez, és miben vagyunk lojálisak?
    
    
Helyszín és egyéb információ
Cím: Cím: XIII.k Róbert Károly  körút 96-98. Parkolni a Bijo parkolójában lehet.
A második év végén a hallgatók vizsgát tehetnek, mely szakdolgozatból és szakmai gyakorlatból áll. Az oklevelet a Cosmogenesis Kft adja ki.

Érdeklődés és jelentkezés:
Diószegi Gabriella: a +36 20 578 1082-es számon E-mail: info@cosmogenesis.hu

Üdvözlettel: Diószegi Gabriella

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben