A rezonometria jelentősége

A rezonometria jelentősége, újdonsága

rezonometria módszerét többek között azért szeretem, mert élő. A Kocka megalkotása után továbbgondolta rendszerét mely szerint a világot látja, és az évek során a rezonometria elméletét dolgozta ki. A módszer olyan mint ő maga – rugalmas és fejődő. Számomra az éő, fejlődni tudó rendszerek csak az elfogadhatók, a dogmává sűrűsödött régi szavak nem hagynak lehetőséget az újragondolkozásra, csak ha új rendszer alapjaivá válhatnak.A módszer jelentősége számomra az emberközeli használhatóságában rejlik. A személyiség sokszintű megközelítése óriási lehetőséget ad a tanácsadás során.

Újdonsága a mélylélektani megközelítési mód, a munkát megkönnyítő és új összefüggéseket feltáró számítógépes program, és mindazok a pszichológiai módszerek, melyek részévé váltak a rezonometriának.

Természetesen a rezonometria nem csak a számítógép által felrajzolt ábrát elemzi, hanem minden íráselemet és annak funkcióját is vizsgálja. A rezonometria elemzés ezek összességéből áll.

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben