Mi a grafológia

Felmerülhet az emberben  a kérdés, hogy mikor készíttessek asztrológiai elemzést és mikor íráselemzést?

Alapvetően mást lát mindkét módszer.

Az íráson láthatjuk, hogy az egyén  miben érzi magát nagynak és kicsinek, mi okoz neki szorongást és hogyan, hogy éli a mindennapjait és ebben mely képességei támogatják vagy hátráltatják, a tudat alatt milyen szülőktől kapott parancs vagy tiltás szerint dönt még ma is, ha bajban van.

Dr. Szidnai László grafológus Rezonometriai módszerét alkalmazom, ami egzakt számításokon alapszik.

A mért adatok alapján elkészített elemzés nem hagy nekünk kétséget afelől, hogy a duktor (a vizsgált személy), hogy működteti magát itt és most. Épp mi van a fejében önmagáról és a hozzá közelállókról, mennyire használja szellemi energiáit, mennyire szenved a környezete nyomásától, vagy érzi magát beszorítva munkahelyén és családjában.

Az elemzések  célja  mindig az, hogy felszínre hozzuk a tudatalattiba süllyedt fájdalmainkat, tudatosítsuk magunkban, hogy milyen működési mechanizmusaink rögzültek észrevétlenül.

Az asztrológia megmutatja, hogy hogyan érezzük magunkat a bolygók tranzitja alatt, milyen belső fejlődésre és cselekvésre késztet az energia, a grafológia meg azt, hogy mit teszünk.

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben