Cosmogenesis

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív módszereket ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel; szívből jövő hivatástudattal; rendkívül sokrétű terápiás eszköztárral; továbbá több, mint 15 éves múltra visszatekintő gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk.

Érdekesség lehet, hogy nem csupán elhivatott munkatársak, hanem anya-lánya kapcsolódásunkból fakadóan egész életre szóló útitársak, barátok is vagyunk – így igazán egységes fronton képviselhetjük mindazt a szakmaiságot, illetve holisztikus szemléletmódot, életfilozófiát, mely már sokakat hozzásegített - többek között bennünket is - ahhoz, hogy egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek.

Bejelentkezésedet követően körültekintő javaslatainkkal látunk el Téged a tekintetben, hogy aktuális problémádra melyik oldási technikákat javasoljuk, illetve melyikünk lenne a legkompetensebb abban, hogy a Téged gátló félelem, hitrendszer, működési mechanizmus vagy tudatalatti blokk feloldódjon, és így magadból a maximumot kihozva egyre boldogabban élhesd meg azt a csodálatosan sokszínű, kimeríthetetlen örömökben és kihívásokban gazdag utazást, amit életnek hívunk.

RÓLUNK

Diószegi Gabriella
DIÓSZEGI
GABRIELLA

Diószegi Gabriella vagyok, 1959. márciusban születtem a Halak havában, mely meghatározta érzékenységem, Ikrek aszcendensem pedig a hajthatatlan tudásvágyam.

Mindig is az emberek és működési mechanizmusaik, életük, feladataik, megoldásaik érdekeltek legjobban.

Bővebben...
Ámon Angéla
ÁMON
ANGÉLA

1989. júliusában a Rák jegyében születtem, mely alapvetően meghatározta az érzelmek fókuszba állítására való erős hajlamomat.

A spiritualitással meglehetősen hamar, kb. 11 éves koromban kapcsolatba kerültem édesanyám ezirányú érdeklődése kapcsán, majd egy – 14 éves koromban történt – autóbaleset következtében...

Bővebben...
This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben