Ámon Angéla

1989. júliusában a Rák jegyében születtem, mely alapvetően meghatározta az érzelmek fókuszba állítására való erős hajlamomat. A spiritualitással meglehetősen hamar, kb. 11 éves koromban kapcsolatba kerültem édesanyám ezirányú érdeklődése kapcsán, majd egy – 14 éves koromban történt – autóbaleset következtében saját élményekre is sikerült szert tennem. Ekkor Dr. Molnár Gábor parapszichológusnál kezdtem el tanulni az Önmegvalósítás Művészete címmel tartott parapszichológiai tanfolyam-sorozatán. E tanfolyamokon - melyekre a mai napig is nagy örömmel járok - megtanultam, hogy az a világ, melyet a 21. századi ember lát és kizárólagos valóságnak hisz, csupán töredéke annak a – sokkal teljesebb, színesebb és gazdagabb - valóságnak, melyet a parapszichológiában elsajátított univerzális igazságok, meditációs technikák, segítségével az ember megismerhet.

Asztrológiai ismereteimet csaknem 10 éve folyamatosan bővítem, melyre édesanyám kezdett el nagy kitartással tanítani, tinédzser éveimben pedig az asztrológia segítségével segített tudatosítani bennem saját személyiségem működésének alapvető mechanizmusait. Segített, hogy e csodálatos “műszer” segítségével nemcsak személyiségem nehézségeit és erősségeit tudatosítsam, hanem az előző inkarnációkból hozott feldolgozandó karmikus “blokk-csomagot” is, melynek tudatosabb feldolgozása koncentráltabb és gyorsabb spirituális-; és jellemfejlődést tett lehetővé. Emellett segített abban is, hogy egy pontos születési képlet felállításával másokat is “reálisabban” felmérhessek (tudatában persze annak, hogy a realitást csupán véges szubjektumunk által torzítva érzékelhetjük), illetve a hozzám közelállók és saját horoszkópom közötti aspektusokat magamban is felleljem, mintegy intuíció-fejlesztő feladat gyanánt.

Egyetemi pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakán főként arra használtam, hogy spirituális világnézetemet megalapozzam a pszichológia fő területeivel, pl. az alapvető emberi mechanizmusainak feltárásával. És mint ahogy mondani szokás , “a tudomány vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak”, úgy véleményem szerint ez a pszichológia és a spiritualitás kapcsolatára is igaz, hiszen a pszichológia önmagában kevés ahhoz, hogy az embert, mint az univerzum tökéletesen leképezett, lekicsinyített mását teljességében megértse sprirituális ismeretek nélkül; de a csupán spirituális ember sem érhet el megalapozott és valódi spirituális eredményeket anélkül, hogy pszichológiai képzettsége, vagy legalábbis megfelelő pszichológiai érzéke lenne ahhoz, hogy saját személyiségét tudatosítsa és fejlessze.A Hellinger-féle családállítás ( mely édesanyám egyik fő szakterülete) kiemelkedően sokat segített intuícióm, gyors személyiségfelmérési képességem kibontakozásában. A rengeteg családállításon való részvétel, illetve a családi vállakozás keretében zajló egyéb feladataim következtében nagy gyakorlati tapasztalatra tettem szert.

Ezidőben (2009-ben) részt vettem a Magyar Addiktológiai Társaság 7. Országos Kongresszusán, melyen előadást tartottam “Az alkoholfogyasztással összefüggő bűncselekmények jellemzői, egy eset-kontroll kutatás eredményei” címmel. (A kutatás az Addiktológiai Kutató Intézet keretén belül zajlott).Majd az Addiktológiai Kutató Intézet 2009-es kutatási programja keretében részt vettem a SCID-I/NP (Structured Clinical Interview for DSM-IV-TR Axis I Disorders Non-patient Edition) struktúrált pszichiátriai mérőeszköz magyar nyelvre adaptálásában, továbbá a SCID-I/NP Szorongásos zavarok fejezetének elsô magyar nyelvû reliabilitás- és validitás-vizsgálatában. 2011-ben pedig a fent említett vizsgálatnak egy rám bízott részterületéből írtam meg jeles BA szakdolgozatomat.2012-ben elkezdtem a Magyar Családterápiás Egyesület, Családterápiás elméleti és módszertani alapképzését is. 2013-ban pedig jeles diplomát szereztem interperszonális és interkulturális pszichológia mesterszakon.

Spirituális érdeklődésemet az egyetemi tanulmányaim mellett sem hanyagoltam el: agykontrollt, metamorf masszázs tanfolyamot, AROLO I-II kristálygyógyász tanfolyamot, pitagoraszi numerológiát, Dzsuna bioenergetikai kezelést és Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot elemzést tanultam és sajátítottam el sikeresen, majd 2012 decemberében Szotyori István parapszichológussal megnyitottuk a tatai Suprame Szellemi Központot, mely az alternatív gyógyászati technikák és tanfolyamok, egyéni kezelések gyűjtőhelye lett.

2013-ban a –Lekszikov Attila Péter által kidolgozott – Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot három évnyi tanulása után, és mindössze 10 évnyi asztrológia tanulás után okleveles asztrológus, és Tarot mestertanár lettem.

2014-ben a PKS (Professional Kinesiology School) kineziológiai iskola keretein belül kezdtem el beleményedni a kineziológia különböző ágainak elsajátításába, ahol sikeresen elvégeztem a Touch for Health kineziológiai irányzatot.

2015-ben kezdődött együttműködésem a Szepes Mária Alapítvánnyal, melynek során 2016-ban felkérést kaptam az Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál Szepes Mária Alapítvány termében az általam tanított Tarot-rendszerrel kapcsolatos előadás megtartására. 2017-ben immár a Szepes Mária Alapítvány állandó tagjaként előadások, klubfoglalkozások megtartásával is foglakozom az Alapítvány keretein belül.

2017-ben Czonev József hipnotizőrnél lsikeresen vizsgát tettem, hipnoterapeutaként.

Jelenleg a Bijó Energia Egészségközpontban, a Lukács Oktatási Központban illetve külföldön asztrológiával, metamorf masszázzsal és annak tanításával, hipnózissal, Dzsuna energetikai kezeléssel, Tarot kártya elemzéssel-, és tanítással foglalkoztam, pszichológiával és Hellinger-féle családállítással foglalkozom.

Gyermekkori, már-már fanatikus elhatározásom – hogy egyszer a(z igazi) spirituális szemlélet terjesztésére alkalmas és megfelelően képzett hirvivője legyek – , úgy tűnik nem pusztán egy gyermeki szalmaláng-szerű vágy volt, hanem egy az önvalóm által kijelölt út sorsszerű terve, mely átsejlett gyerekkori, még kialakulatlan, plasztikus személyiségemen, hogy e célom életem fő iránytűjévé válva egyszer beteljesedhessen, és egy lehessek azok közül, akik őszintén és teljes szívvel dolgoznak egy magasabb szintű világ megteremtéért.

Szakterületek:

  • Asztrológia
  • Alternatív pszichológia
  • Metamorf masszázs
  • Dzsuna csakra-, és auraharmonizálás
  • Hipnózis
  • Regressziós utaztatás
  • Egyéni-, és csoportos családállítás
This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben