Diószegi Gabriella

rolunk dioszegi gabiDiószegi Gabriella vagyok, 1959. márciusban születtem a Halak havában, mely meghatározta érzékenységem, Ikrek aszcendensem pedig a hajthatatlan tudásvágyam.

Mindig is az emberek és működési mechanizmusaik, életük, feladataik, megoldásaik érdekeltek legjobban. Hiszem azt, hogy út csak egy van, módszer viszont sok. Mint mindenki, én is a „Haza” vezető utat keresem, mely önmagunk központja felé vezet, ezért sok módszert tanultam, közülük a számomra leghatékonyabbakkal szeretnék itt bemutatkozni.

A Dr. Szidnai László által kidolgozott Rezonometrikus grafológiát tanultam és alkalmazom. A módszerben szerepet kap a hozzákapcsolódó pszichológiai háttér, mely nagy segítséget jelent mind szakmailag mind az ügyfélkezelésben. Művelődés szerveséből szereztem diplomát Pécsett. 2010-ben Zrínyi Nemzetvédelmi Egyetemen végeztem mint írásanalitikus szaktanácsadó, ami az íráselemzés egy sokkal komplexebb módját tartalmazza.

2007-2009-ben elvégeztem a Hellinger-féle családállítás terapeuta képzést Peter Orban német pszichológus vezetésével. Az általa Németországban vezetett Symbolon Terápiás Központ diplomája hitesíti a kurzus teljesítését. Peter Orban pszichológus, asztrológus, családállítás terapeuta és oktató. Európa több országában tart kihelyezett kurzusokat. Az elmúlt húsz évben számtalan asztrológia és családállítás tankönyve jelent meg magyar nyelven. Egyike volt azoknak szakmai újítóknak, akiknek a könyvein „nőttem fel” szakmailag.

Asztrológia tanulmányaim nyúlnak talán legmesszebbre. Kitűnő alapokat szereztem Dr. Sypos Ildikó iskolájában.

Aura-Somat 2010-ben tanultam Hermann Évától, az ő nevéhez fűződik a módszer magyarországi meghonosítása. (Az Aura-Soma jelentése: Fény Test. Az Aura-Soma olyan lélekterápia, mely a színek nyelvén van segítségünkre).

Az Aura-Soma konzultáció alatt aktív önvizsgálat folyik egy konzulens segítségével a színválasztások mentén. A beszélgetés folyamán felszínre kerülnek azok a sajátos kihívások és nehézségek, melyekkel életben meg kell küzdeni, tisztábban látszanak az élettel szembeni elvárások és célok, valamint azon erőtartalékok, melyek a kliens segítségére lehetnek az akadályok legyőzésében.

Ragyogó meditációs módszer a ThetaHealing, melynek elsajátítására az elmúlt évben tettem szert. A Theta Healing® segít abban, hogy az ember felismerje és oldja az életében megjelenő blokkokat és akadályokat létrehozó rejtett tudatalatti hitrendszereit és érzéseit, továbbá hozzásegít ezen tudatalatti hitrendszerek és érzések egyszerű elengedéséhez, és ezek helyett új, erős, pozitív hitrendszerekhez.

2016-ban végeztem az ELTE-n, mint perinatális szaktanácsadó. A családállítások során is láthatóvá vált, hogy a magzati és születés körüli (pre-és perinatális) időszak kiemelten fontos a harmonikus fejlődés érdekében. Ezért fontosnak tartom, hogy az oldások, illetve a blokkfeltárások során ezt a korszakot is tudatba hozzuk.

Szintén az elmúlt évben végeztem EMF Balancing Technique® -nél egy Emberi elektromágneses erőtér Kiegyenlítő Technikát, mely feladata megerősíteni a kozmikus térlénységünkkel való kapcsolódásunkat, mellyel tudatosan belehelyezkedünk evoluciós fejlődési folyamatunkba ebben az életünkben.

Több mint 17 éve tanulok parapszichológiát Dr. Molnár Gábortól. Az Ő tanítása, tudása, szerénysége és emberszeretete a mai napig segít abban, hogy önmagammá váljak.

Egyéni ülésben asztrológiával, grafológiával, vezetett meditációval foglalkozom, valamint egyéni és csoportos családállítással, asztro-drámával, Theta Healing-el és Aura-Soma-val.

Mindannyian fejlődni születtünk erre a világra, megismerni és meghaladni önmagunk korábbi aspektusait. Egész életemben ez hajtott előre akár önmagam fejlesztésében, akár gyermekeim nevelésében. Célom egyedül ez: hozzásegíteni az embereket ahhoz, hogy felismerjék szerepüket, feladatukat ebben az életükben, és megláttatni mögöttük az Igazi Lényüket.

A módszerek a kezemben az ehhez szükséges palettát nyújtják, melyeknek célja az, hogy megtaláljuk az ügyféllel azt az őt megszólító módszert, amin keresztül nyitjuk a tudatát, tudatosságát önmagára, hogy hozzáférhessünk a tudat alattijában szunnyadó blokkok felismeréséhez, melyek gátolják valamelyik életterületében, majd annak oldásával haladunk tovább.

Hogy miért ezt csinálom? Mert ez érdekel a legjobban. Számomra nincs annál izgalmasabb és csodálatosabb dolog, amikor egy ember személyisége kibomlik, sorsa megmutatkozik, elakadásai felismerődnek és folyamatosan oldódnak a közös munka során.

Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is, kitölti az egész életem.

Örömmel dolgozom minden nyitott elméjű és szívű emberrel, aki szeretné (fel)ismerni Önmagát.

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben