egyetemes ember

Egyetemes Ember Szintre Aktiváló Sorozatok

Az Egyetem Ember a Végtelen ÉN, Isteni ÉN, a Forrás, a Teljesség – vagy ahogy te szereted hívni – energia- / rezgés-mintából, éber tudatban  létállapotot jelenti:

“Nem kis cseppje vagy a tengernek,

a mindenható óceán vagy a kis cseppben.” Rumi

A teljesség tudatodból töltesz be a 3D-s létsíkra, és ilyen módon a teljességedből való önkifejezésre képesíted magad.

Ez az eredendő helyed, beágyazottságod az Egyetemes Mezőben.

(Kép:Egyetemes ember mintázat)

Három szinten aktiválhatod az energia rendszeredet az Egyetemes Ember  létsíkra:

1. Egyetemes Ember szív

egyezetemes 1 300x100Ajándék hangoláshoz kattints ide

Az Egyetemes Ember Szíve energetikai tartás vagy váz-rendszer, amit a 3 fő energia központ / csakra teljességre hangoltsága hoz létre. Ezek: Szív központ – Harmadik vagy Belső Szem – Napfonat központ. Mindhárom központ szív és elme aspektusai – 3 szív és 3 elme – hangolódnak össze magas koherenciában, szinte eggyé forrva.
Az Egyetemes Ember Szívére hangoló aktiválással a teljes-szívűség sávszélességére emeljük a tudatszintünket, és erre másokat is serkentünk, olyan világnak teremtve új alapokat, amely azokból az emberekből áll, akik tudják, hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, egyben különleges  egyének vagyunk. Itt az idő, hogy teljes-szívű emberekként többet fejezzünk ki szívünk intelligenciájából, és   aszerint cselekedjünk.
Evolúciós lények vagyunk,  energetikailag éber tudatban élve! Az aktiválás támogatást nyújt, hogy felismerd, mi a tennivalód valóság-teremtői  víziód és értékrended szerint, a változásnak jelenlegi idejében.

1 Aktiválást tapasztalhatsz meg ezen a szinten.

Az Aktiválások energia mintákat ébresztenek az energia rendszerünkben, amelyek új sávszélességre röppentenek. Kérlek, tudd, hogy minden aktiválás saját belső bölcsességednek megfelelően kalibrálódik, úgy, ahogy az számodra helyénvaló. Légy tisztában azzal, hogy te mondasz “igent” önmagadnak.

Az Aktiválásodról készülő hanganyagot megkapod a gyakorlásra vonatkozó útmutatásokkal együtt.

Időtartam:1.5 óra, díja:5e Ft

Az Egyetemes Ember szintről a mindennapi élet újra-teremtése

Ide tartozó Aktiválási sorozatok a következők:

1. A Pénz Egyetemes Energiája

A penz egyetemes energiai 300x102Ajándék hangoláshoz kattints ide

A pénz a gazdasági élet egyéni és kollektív motorja

Ahogy az energetikailag éber tudatú életben “egyetemessé” válunk, észre vesszük az élet különböző területeinek visszahúzó energia-mintáit, egyben az igényt hatékony energia-minták létrehozására. így érkezünk el oda, hogy átalakítsuk kapcsolatunkat a pénz energiájával (is)!

Szeretnél-e többet kifejezni hatékonyan a pénz egyetemes energiájából, választott életed valóság-teremtésének eszközeként? Üdvözöld magad fejlődésed egyik leggyakorlatiasabb és magasan spirituális aspektusában! Tudod, hogy ittlétünk a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális fejlődésről szól. Azt is tudod, hogy a pénz energiája a gazdasági életben kulcs-szerepet játszik a mindennapokban.

Ez az Aktiválási sorozat meghívás arra, hogy egészségesebb, szeretet-teljesebb,kiegyensúlyozottabb kapcsolatot alakíts ki a pénz egyetemes energiájával.

A pénz fogalmát a világ minden részéről származó hiedelmek hatják át.

A pénznem definíciója:
“a pénz egyfajta rendszerének egy bizonyos országban való általános használata.”

A pénz ilyen értelemben azt a gondolatot közvetíti, miszerint a pénznemeinkben kulturális hatások vannak bekódolva. A kulturális örökség tárgya pedig egyenesen a DNS-ünkben található hatásokhoz vezet.

Az Aktiválásokkal a Végtelen Szeretet energiáját közvetítjük a DNS-ünkbe, a pénzt körülvevő régi és elavult energia hiedelmek integrálására és új kódok aktiválására.

A Végtelen Szeretet energiájának élő, elektromos és átalakító jellegét alkalmazzuk a 4 Aktiválás során.
Evolúciós lényekként, MOST alkalmas az idő arra,hogy a pénzre vonatkozó energetikai éberséget valóság-teremtsünk és a pénzhez kapcsolódó jelenlegi energiát a szív hullámhosszára emeljük.

A szinkronicitás meglovagolásával képesek vagyunk rá!

El tudod képzelni, egyénileg és kollektíven – a pénzhez kapcsolódó energia óriási, és többféle okból is mindenféle csavarral teli, torzult mintáit?. Milyen módon lehet itt egyensúlyt és egységességet teremteni? Erre csakis a Végtelen Szeretet energiája képes!
Bölcsességben és szeretetben, az aktiválások mindegyike új, evolúciós erejű energiát vált ki a pénzzel való kapcsolatodban. Az Egyetemes Aktiválások eredményeképpen tisztán meghatározhatod és valóság-teremtheted az egészségesebb, szeretetteljesebb, kiegyensúlyozottabb kapcsolatod a pénz energiájával.  Elkötelezheted magad a pénzzel kapcsolatos lehető legépítőbb energia-dinamizmusoddal, valamint minden iránt, ami a valóságod e területén a tudatos választásoddal kapcsolatos.

Az Aktiválások egyedi hangolásai felgyorsítják és erősítik a Pénz Egyetemes Energiájának általad történő egyéni kifejezését. Ez Főnix Stílusú energia eszköz, tiszta útmutatásokkal teljes,használata mélyreható, átadása, befogadása könnyed.

4 Aktiválást tapasztalhatsz meg ezen a szinten:
Az Aktiválások energia mintákat ébresztenek az energia rendszerünkben, amelyek új sávszélességre röppentenek. Kérlek, tudd, hogy minden aktiválás saját belső bölcsességednek megfelelően kalibrálódik, úgy, ahogy az számodra helyénvaló. Légy tisztában azzal, hogy te mondasz “igent” önmagadnak.

4/1 A Pénz Egyetemes EnergiájAktiválás  Multidimenziós Pénz, Főnix Stílusban!

4/2 A Pénz Egyetemes Energiája Aktiválás  A Pénz Energiájának Emelkedetté Tétele, Főnix

     Stílusban!

4/3 A Pénz Egyetemes Energiája Aktiválás  A TE Pénz Egyetemes Energia Csereforgalmad Főnix    

    Stílusban!

4/4 A Pénz Egyetemes Energiája Aktiválás Légy a Pénz Energiád Mestere vagy (legalább)

       Menedzsere Főnix Stílusban!

Az Aktiválásaidról készülő hanganyagot megkapod a gyakorlásra vonatkozó útmutatásokkal együtt.

Időtartam:1.5-2.0 óra / Aktiválás, díja:5e Ft / Aktiválás

 

AKTIVÁTOR KÉPZÉS:

1.nap 2022 01.11. 10:00 – 14:00    Multidimenziós Pénz, Főnix Stílusban!

2.nap 2022 02.01. 10:00 – 14:00    A Pénz Energiájának Emelkedetté Tétele, Főnix Stílusban!

3.nap 2022 03.01. 10:00 – 14:00    A TE Pénz Egyetemes Energia Csereforgalmad Főnix Stílusban!

4.nap 2022 03.22. 10:00 – 14:00    Légy a Pénz Energiád Mestere vagy (legalább) Menedzsere Főnix Stílusban!

A 4 napos képzés díja 52e Ft

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben