EMF logo final

Az EMF Balancing Technique® – Emberi elektromágneses erőtér Kiegyenlítő Technika a mai idők energiakezelése, amelyet Peggy Phoenix Dubro fejlesztett ki. Önmagunk energetikai lényként való megismerése az energia anatómiánk, a Háló felfedezésével kezdődik, és az abban rejlő lehetőségek folyamatos feltárásával illetve a rendszer működtetésével folytatódik… ennek végső módja pedig a személyes energia fókuszált kinyilatkoztatásával a vágyainkat tükröző valóság létrehozása..
A kezelések alatt a fogadó az erőterében tárolt energiatöltéseiből szortírozva, az egyéni én-t a teljességével való következő egyensúlyhelyzetre kalibrálja. Erről, a megértésével összhangban lévő új rezgésszintről aztán a kezeléseket fogadó egyén tudatos összpontosítással a szándékai megvalósítására áramoltatja ki legbecsesebb forrását, személyes energiáját.

I-IV.Fázis

emf201Az I-IV.Fázisokban megismered a Hálódat, megérted és a szándékoddal elősegíted az ott található elektromágneses töltések átrendezését (kalibrálását) a bölcsesség és szeretet egyensúlyára, (I.Fázis), a múltad átfordítására a valóságteremtésed támogatására (II.Fázis), a teljességed  sugárzására és a tudatos jelenlétre (III.Fázis) és a jövőbeli lehetőségeid kiválasztására és azok megvalósításának a felerősítésére (IV:Fázis)
Ezzel  az energia-anatómiádat a legmegfelelőbb  késztetésre hangolod, a mindenkori megértésed szerinti új egyensúlyra önvalóddal. hogy teremthesd magadnak a lehető legmegvilágosodottabb életet.

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben