Metamorf masszázs

A metamorf masszázs a mindennapi, „megfogható” élet rendszerének átalakítására hivatott speciális technika, mely feloldást nyújthat korábban keletkezett félelmektől: felszabadíthatja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt egy teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre.

A metamorf masszázs működése:

A masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, melynek során a lábakon, a kezeken és a fejen speciális pontokat érintünk. Használata nem ütközik más kezelési módokkal, sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet.

Kimondottan ajánlott születés körül keletkezett traumák oldására – ezek ugyanis olyan negatív élmények, melyek kihatnak az ember egész későbbi életére.

A fentiek mellett a metamorf masszázs alkalmas a jelen életre befolyást gyakorló, előző életben keletkezett sokkhatások, blokkok felszínre hozására és oldására is.

Ámon Angéla metamorf masszőr

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben