Asztrológia elemzés

Asztrológia elemzés

Mi is az asztrológiai sorselemzés?
Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jelleg? oldalakat. Miközben olvassuk ezen oldalakat, felmerül az a kérdés, hogy hányféle asztrológia megközelítés létezik? Spirituális? Humanisztikus? Karma? Prognosztizáló? Melyiket is válasszuk? Egyáltalán létezik-e többféle? Kell-e meghatározásokat alkalmaznunk, amivel gúzsba kötjük magunkat? Azt gondolom nem érdemes kategóriákat gyártanunk, hisz minden asztrológus tudásának, tapasztalatának legjavát igyekszik alkalmazni az elemzésében, az viszont, hogy mire helyezi a hangsúlyt benne már világnézetének, személyiségének fejlettsége határozza meg. Engem a személyiség és sorselemzés területe vonz a legjobban, ezek feltárásával igyekszem közelebb vinni az embereket önmagukhoz.

Milyen a személyiségelemző asztrológia?
Mi a személyiség? Ha spirituálisan nézzük, az a ruha, amit erre az életünkre kaptunk, hogy segítségével sorsfeladatunkat beteljesítsük. Jó, ha tudjuk, téli, vagy nyári ruha van rajtunk, és az északi sarkra, vagy az egyenlítőre kell eljutnunk ebben az életünkben benne. Ugye nagy zavart okozna ennek az ismeretnek a hiánya a fizikai életben? Hát így van ez a személyiségünk működtetésében és a spirituális fejlődésben egyaránt.

Azt gondolom, hogy a személyiségünk ismerete minden fejlődésünk alapja. Tisztába lenni önmagunk működésével az első lépés ahhoz, hogy bele tudjuk helyezni magunkat a világba. Elemzésemben megismertetem az embereket önmagukkal. Szétszedjük apró darabokra, felismerjük, ráeszmélünk, megvizsgáljuk és újból összerakjuk. Megbeszéljük cselekedeteinek mozgatórugóit, mikor, milyen működési mechanizmust vesz elő tudattalanul, hogy a szerint működjön.

Rávilágítok gyengeségére és erősségére, megtaláljuk azokat a képességeket, amire támaszkodhat, ha baj éri, ha döntésképtelen, vagy ha le van merülve.

Mivel felismeri, hogy a nehezebb időszakok is értünk vannak, megtanulja használni a bolygókból sugárzó energiákat fejlődéséhez. Hisz a bolygó hat, akár tudatosak vagyunk rá, akár nem. Akkor miért ne fejlődjünk tudatosan általa? Szembesülünk azzal is, hogy negatív tulajdonság nincs, csak rosszul kezelt energia.

This image for Image Layouts addon
A Cosmogenesisről

Mi egy olyan - a pszichológiát és az alternatív gyógymódokat ötvöző egységes szemlélettel, hasonló képzettséggel rendelkező - csapat vagyunk, akik őszinte lelkesedéssel...

Bővebben
This image for Image Layouts addon
Elérhetőségek

Diószegi Gabriella
+36 20/578-1082

Ámon Angéla
+36 30/455-1807

info@cosmogenesis.hu
Bijó Energia Egészségközpont

This image for Image Layouts addon
Mi az asztológia?

Tudom, ez olyan alapkérdés, amire könnyen mond valamit az ember, ha olvassa az ilyen jellegű oldalakat.

Bővebben